Garantie

Tibosch Autobedrijf heeft alles in huis om ‘merk onafhankelijk’ onderhoud uit te voeren. Dit betekent dat u ook met een nieuwe auto terecht kunt bij ons. Reparaties en onderhoud worden door ervaren monteurs met hoogwaardig gereedschap uitgevoerd. Zo blijft de fabrieksgarantie behouden en kunt u zorgeloos profiteren van de scherpe prijzen van Tibosch Autobedrijf. Welke auto u dan ook rijdt.

Onderhoud volgens het boekje

Volgens Europese regelgeving is het merk onafhankelijke autobedrijf toegestaan om auto’s te onderhouden en repareren zónder dat de fabrieksgarantie komt te vervallen. Als universele garage beschikken wij namelijk over dezelfde technische gegevens als de merkdealer. Alleen als u bij een defect daadwerkelijk een beroep op de garantie doet, eist de fabrikant dat de reparatie wordt uitgevoerd door de desbetreffende dealer. Ook in dat geval kunt u uw auto bij ons brengen. Wij zorgen ervoor dat de merkdealer wordt ingeschakeld, zodat uw garantieclaim probleemloos wordt afgehandeld.

Internationale onderhouds- en reparatie garantie

In tegenstelling tot andere garages wordt bij Tibosch Autobedrijf de standaard BOVAG garantie aangevuld tot twee jaar internationale garantie op onderdelen en reparaties. Dit geldt voor alle landen waar het Tibosch Autobedrijf netwerk te vinden is. Ook als u op vakantie gaat hoeft u zich dus geen zorgen meer te maken over, bijvoorbeeld, een airconditioning die weer is gaan lekken. U zoekt simpelweg het dichtstbijzijnde garagebedrijf, en het probleem wordt opgelost.

Bovag Garantie

 Wij zijn lid van de BOVAG. Dit houdt in dat wij garant staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Als lid van de BOVAG bieden wij u bovendien een BOVAG Garantie van drie maanden op de uitvoering van opdrachten en de daarbij gebruikte materialen. Zoals gezegd, vullen wij deze garantie aan tot twee jaar.

De Voordelen

Geen tot-de-deur-garantie, maar 2 jaar internationale garantie
Op onderhoud en reparatie in 13 Europese landen
Geldig voor de kosten van onderdelen én uurloon
BOVAG-garantiebepalingen van toepassing
Ook onderhoud en reparatie van nieuwe auto’s binnen de fabrieksgarantie

Offerte formulier

15 + 14 =

Reviews

BEL: 073 - 523 07 66