APK Keuring Rosmalen

Voor een APK keuring in Rosmalen bent u bij Tibosch Autobedrijf op het juiste adres. Bij de Algemene Periodieke Keuring (APK) wordt de auto uitvoerig getest op veiligheid en milieu-eisen. Eventuele gebreken worden bij de keuring tijdig geconstateerd om duurdere reparaties en gevaarlijke situaties te voorkomen. De APK is daarom met goede reden in het leven geroepen.

APK keuring en Regulier onderhoud

De APK keuring is echter geen vervanging van regulier onderhoud. Het is een momentopname die meer inzicht geeft in de staat van uw auto.

De kosten van een APK keuring verschillen per auto. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op.

Als u tegelijkertijd met de keuring een grote onderhoudsbeurt door ons laat uitvoeren worden de kosten van de APK keuring worden door ons niet in rekening gebracht. De APK keuring is dan gratis !

Wat wordt er gecontroleerd bij de APK keuring

Verlichting

Banden

Remmen

Stuurinrichting

Wielophanging

Schokdempers

Carrosserie

Uitstoot schadelijke stoffen

Hoe werkt de apk precies?

In principe wordt een auto elk jaar gekeurd. Sinds 2008 is de frequentie van de APK voor personenauto’s en lichte bestelauto’s (op benzine) echter verminderd. Bij nieuwe voertuigen is de eerste keuring na vier jaar, vervolgens twee keer om de twee jaar en daarna jaarlijks (4-2-2-1-1). Voor auto’s die op diesel of LPG rijden, blijft de oude 3-1-1 frequentie gehandhaafd. U kunt uw auto alleen laten keuren bij RDW erkende autobedrijven, dus ook bij Tibosch Autobedrijf. Na de APK keuring ontvangt u een keuringsrapport. Daarin staat of uw auto is goedgekeurd. Als dat niet het geval is, wordt er aangegeven welke mankementen gerepareerd moeten worden.

APK Reminder

Laat ons u tijdig per e-mail informeren over uw APK. Zo voorkomt u tevens een eventuele boete (€ 140,00 + € 9,00 administratiekosten) voor een te late APK-keuring.

Offerte formulier

12 + 11 =

Reviews

BEL: 073 - 523 07 66