Autobedrijf Tibosch, dé
airco specialist

Autobedrijf Tibosch is dé expert in airconditioningservice voor auto’s in Rosmalen en omstreken. Wij specialiseren ons in het milieuvriendelijke koudemiddel R1234yf, dat sinds 1 januari 2017 verplicht is voor alle nieuwe auto’s. Dit geavanceerde koelmiddel vermindert aanzienlijk de CO2-uitstoot en helpt de globale opwarming tegen te gaan.

Bij Autobedrijf Tibosch gebruiken we de nieuwste apparatuur voor het vullen en onderhouden van airco’s met R1234yf, zodat uw airconditioningsysteem optimaal functioneert.

Airco onderhoud en bijvullen

Wilt u zeker weten dat uw airco op milieuvriendelijke wijze wordt onderhouden en bijgevuld? Maak dan direct online een afspraak bij Autobedrijf Tibosch in Rosmalen, of bezoek onze vestiging. Wij zorgen ervoor dat uw airco efficiënt en volgens de laatste milieustandaarden wordt geserviced, waardoor u zowel comfortabel als verantwoordelijk rijdt. Onze gekwalificeerde monteurs staan klaar om u de beste service te bieden. Kies voor Autobedrijf Tibosch: uw airco specialist in Rosmalen.

De Voordelen

Aircocheck, aircoreiniging en complete airco service

Milieuvriendelijk koudemiddel R1234yf vermindert de CO2-uitstoot

Checken en vervangen interieurfilter

Gekwalificeerd personeel biedt deskundige service en onderhoud

Snelle en betrouwbare service op locatie en in de werkplaats

Altijd een gezond en veilig klimaat in de auto

Geen last meer van vieze geurtjes

Checken Interieurfilter

Naast regelmatig onderhoud van de airconditioning, spelen interieurfilters een cruciale rol in het handhaven van de luchtkwaliteit binnen uw auto. Deze filters vangen effectief bacteriën en schimmels op die vanuit de airco’s vervuilde verdamper via de ventilatie uw interieur binnendringen. Tijdens het schoonmaken van de airco controleren we ook altijd het interieurfilter. Wij raden aan dit filter elke 15.000 kilometer of ten minste één keer per jaar te vervangen, vooral bij systemen die gebruikmaken van het milieuvriendelijke R1234yf koudemiddel, om de efficiëntie en hygiëne van uw airconditioningsysteem te optimaliseren.

Ik wil mijn airco laten checken

Bij Autobedrijf Tibosch begrijpen we hoe belangrijk een goed werkende airco is voor uw comfort en gezondheid tijdens het rijden. Onze experts gebruiken de nieuwste technologieën en milieuvriendelijk R1234yf koudemiddel om uw airconditioningsysteem efficiënt en grondig te inspecteren en te onderhouden. Maak nu een afspraak bij Autobedrijf Tibosch in Rosmalen en geniet weer van een fris en aangenaam klimaat in uw auto, ongeacht het seizoen. Betrouwbare service, dicht bij huis.

Offerte formulier

14 + 15 =

Reviews

BEL: 073 - 523 07 66