Auto Airco Specialist in Rosmalen met
optimale service !

Bent u op zoek naar een auto airco service specialist in Rosmalen of directe omgeving ? Autobedrijf Tibosch kan u prima van dienst zijn !. Werkt de airconditioning in uw auto niet of onvoldoende ? Is het nodig dat deze moet worden bijgevuld ? Of misschien moet u de airco installatie van uw auto eens goed laten reinigen, bijvoorbeeld omdat u vindt dat de auto stinkt ?

Naast verkoeling in de zomer, zorgt de airconditioning gedurende het hele jaar voor een gezond klimaat en onbeslagen ruiten. Maar wat als de airco kapot is of niet goed functioneert ? Een goed werkende airco in de auto zorgt ervoor dat u minder snel vermoeid zult raken. Bovendien zorgt u voor een gezonde atmosfeer in de auto, ook bij warmer weer. Goed onderhoud aan de airco van de auto zorgt er dus voor dat  u zich veel prettiger zullen voelen tijdens het gebruik van uw auto.

De airco eens goed laten nakijken en weer optimaal laten functioneren ? Maak dan snel een afspraak ! Wij helpen u graag !

Wat houdt Airco onderhoud in?

Goed airco onderhoud betekent dat wij graag helpen u met een aircocheck, airco reiniging en de complete airco service. De aircocheck laat direct zien hoe uw systeem functioneert.

Als u al last heeft van nare geurtjes in uw auto, is het verstandig om de airco zo snel mogelijk te reinigen. Mocht er een defect geconstateerd worden (zoals een lek), dan helpt Tibosch Autobedrijf u graag met de complete airco service.

De Voordelen

Aircocheck, aircoreiniging en complete airco service

Checken en vervangen interieurfilter

Gediplomeerde technici

Tips en adviezen voor optimaal gebruik en onderhoud

Altijd een gezond en veilig klimaat in de auto

Geen last meer van vieze geurtjes

Checken Interieurfilter

Naast goed onderhoud van de airconditioning dragen de interieurfilters ook bij aan de luchtkwaliteit in uw auto.

Deze filters vangen bacteriën en schimmels op, die vanuit de vervuilde verdamper van de airconditioning via de ventilatie in uw interieur terecht kunnen komen. Bij de aircoreiniging wordt daarom ook gekeken naar het interieurfilter. We adviseren u dit filter ieder jaar of om de 15.000 kilometer te vervangen.

Ik wil mijn airco laten checken

Contactgegevens

Raadhuisstraat 43

5241 BJ Rosmalen

073-5230766

073-5230878

Openingstijden

Maandag: 08.00 - 17.30 uur
Dinsdag: 08.00 - 17.30 uur
Woensdag: 08.00 - 17.30 uur
Donderdag: 08.00 - 17.30 uur
Vrijdag: 08.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 08.00 - 13.00 uur

Bovag Gecertificeerd